Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Φρέσκια ελληνική μπύρα παράγεται στα Χανιά

Φρέσκια ελληνική μπύρα παράγεται στο Ζουνάκι Χανίων...
Όπως μας είπε ο κ. Γ. Λιονάκης ιδιοκτήτης της Κρητικής Ζυθοποιίας φρέσκια ονομάζεται η μπύρα η οποία δεν έχει υποστεί θερμική επεξεργασία, δηλαδή παστερίωση, πριν τη διάθεσή της. Αυτή η επεξεργασία της προσδίδει σταθερότητα και διατηρησιμότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα, εκτός ψυγείου σε συνθήκες περιβάλλοντος αλλά, ισοπεδώνει τη γεύση και το άρωμά της και περιορίζει τη διατροφική αξία της. Η φρέσκια και αφιλτράριστη είναι η πιο αγνή και φυσική μπύρα, δεν έχει υποστεί καμιά επεξεργασία, είναι φυσικά θολή, γευστική και αρωματική, και διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά από τις πρώτες ύλες παραγωγής της καθώς και της μαγιάς η οποία έχει υψηλή διατροφική αξία για τον ανθρώπινο οργανισμό.

24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου