Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Σούπερ νέα άφιξη στην Κηφισιά

Με όμορφα αντικείμενα που κάνουν τη διαφορά

Λένε ότι τα καλά πράγματα τα ανακαλύπτεις σιγά- σιγά. Αυτή είναι και η περίπτωση του νέου καταστήματος «Όμπρα», στην Κηφισιά. Πέντε λεπτά περπάτημα από το κέντρο της αγοράς, σε ένα μικρό σχετικά στενό που δεν το πιάνει το μάτι σου, ήρθε για να μας αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Ήρθε η ώρα για πραγματικά ψαγμένο shopping σε ένα ονειρικό κόσμο εκπλήξεων.

Σε ένα ζεστό και οικείο χώρο ξεδιπλώνεται μια καταπληκτική συλλογή αντικειμένων που αξίζει να την ψάξεις στην λεπτομέρεια της. Μοναδικότητα, κομψότητα και φαντασία κρύβονται πίσω από όλα τα αντικείμενα που θα βρείτε στο κατάστημα όμπρα, που για κάποιο περίεργο λόγο θα μεταμορφώσουν τη διάθεσή σας.

Σε ένα παιχνίδι διαφόρων υλικών, υψηλής αισθητικής και προσιτών τιμών θα βρείτε αντικείμενα που θα δώσουν στο χώρο σας ένα ιδιαίτερο χρώμα και ύφος. Για εσάς που δεν υποκύπτετε σε εύκολες λύσεις για δώρα σε εκείνους που αγαπάτε, θα βρείτε σίγουρα αυτό το ξεχωριστό που σας εκφράζει, αλλά ακόμα και custom-made αντικείμενα με τη σφραγίδα του όμπρα, μιας και εκτός από την μόνιμη συλλογή μπορείτε να ζητήσετε να φτιαχτεί κάτι αποκλειστικά για τις δικές σας επιθυμίες.

Για εσάς που θέλετε και ξέρετε να ξεχωρίζετε, το κατάστημα όμπρα εμπλουτίζει τα αντικείμενα του κάθε εβδομάδα ώστε να βρίσκετε ανά πάσα στιγμή εμπνευσμένες δημιουργίες για κάθε σας ανάγκη.

Προσεχώς με ένα click θα έχετε την ευκαιρία οι παραγγελίες και οι αγορές σας μέσω του website του καταστήματος όμπρα, να έρχονται κατευθείαν στην πόρτα σας.

Επισκεφθείτε το και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε αφού τα αντικείμενα του δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου